cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Στην Κρήτη η ετήσια συνάντηση της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Φέτος θα λάβει χώρα από τις 27/9 έως τις 30/9 στη Χερσόνησο Ηρακλείου, με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από την πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος…

Στην Κρήτη η ετήσια συνάντηση της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Τα σεμινάρια, «Study Days» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αποτελούν ουσιαστικά την ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, όπου χαράσσεται η στρατηγική για όλο το κοινοβουλευτικό έτος.

Όπως επισημαίνουν στελέχη της ΝΔ, η επιλογή της Κρήτης υπογραμμίζει και σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη του ΕΛΚ στην Ελλάδα και τη Νέα Δημοκρατία. Από τα θέματα που έχουν οριστεί στην ατζέντα, ξεχωρίζει η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη διεθνή συγκυρία, κυρίως λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Η έναρξη των EPP Group Study Days θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort. Τους προσκεκλημένους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, θα καλωσορίσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ και βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, οι οποίοι θα απευθύνουν και ομιλία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon