cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Συγκαλύπτουν τόσο εξόφθαλμα που προσβάλουν το περί δικαίου αίσθημα

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουμε την αγανάκτηση μας για την δικαιοσύνη, έτσι όπως την κατάντησαν και αυτή σαν τα μούτρα τους…

Συγκαλύπτουν τόσο εξόφθαλμα που προσβάλουν το περί δικαίου αίσθημα

Οργή, απογοήτευση, προσβολή του περί δικαίου αισθήματος προκάλεσε η εισαγγελική πρόταση και μάλιστα από γυναίκα εισαγγελική λειτουργό για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Τα social media πήραν φωτιά από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η Εισαγγελέας προτείνει την απαλλαγή του Μίχου, αυτού που πρώτος βίασε και περιέφερε σε οίκους ανοχής και αυτοκίνητα τη 12χρονη για να βρωμίσουν το σώμα της και την ψυχή της δεκάδες παιδοβιαστές, από τις κατηγορίες της μαστροπείας και του βιασμού.

Αμφέβαλε λέει η Εισαγγελέας γι αυτές τις πράξεις του Μίχου αλλά χωρίς καμία απόδειξη πείσθηκε πως ενορχηστρωτής όλων και μοναδικός ωφελούμενος από την εκπόρνευση της ανήλικης ήταν η μητέρα της.

Δεν έχουμε λόγια πια για να εκφράσουμε τα συναισθήματα που μας προκάλεσε η εισαγγελική πρόταση.

Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε την αγανάκτηση μας για την δικαιοσύνη, έτσι όπως την κατάντησαν.

Οι περισσότεροι πλέον ανοικτά μιλούν για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης ώστε να μην ανοίξει το στόμα του ο Μίχος και κάψει πρόσωπα που βρίσκονται πολύ ψηλά.

Δεν ξέρουμε πραγματικά τι συμβαίνει.

Αυτό που ξεκάθαρα βλέπουμε είναι πως οι πιο σοβαρές παρανομίες συγκαλύπτονται και το χειρότερο είναι πως η συγκάλυψη τους γίνεται τόσο εξόφθαλμα που προκαλούν.

Μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην απονομή δικαιοσύνης είναι έτοιμη να γραφτεί με όλους εμάς αποσβολωμένους να παρακολουθούμε κατανοώντας πως τελικά το βαρέλι του ξεπεσμού δεν έχει πάτο…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon