cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Τέλειωσαν τα ψέματα…τώρα όλοι μάθαμε

Άξιζαν οι ζωές τόσων ανθρώπων αυτά τα ποσά και κυρίως αυτή την ανεύθυνη και εγκληματική διαχείριση; Την απάντηση αυτή τώρα τη γνωρίζουν καλύτερα οι μανάδες που μαυροφορέθηκαν

Τέλειωσαν τα ψέματα…τώρα όλοι μάθαμε

Αυτά που επί χρόνια οι κυβερνήσεις έχωναν κάτω από το χαλί ποντάροντας στην τύχη για να μη θρηνήσουμε θύματα άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα με τον πλέον τραγικό τρόπο, βαμμένο με το αίμα δεκάδων αθώων, νέων κατά κύριο λόγο, ανθρώπων.

Αν δεν είχαμε την τραγωδία στα Τέμπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 26 Μαρτίου θα έστηνε μια ακόμα φιέστα για να μας δείξει πως επί των ημερών του έγινε έργο που θα έβαζε τους ελληνικούς σιδηροδρόμους στο 21ο αιώνα, εκσυγχρονίζοντας τη σηματοδότηση και την κίνηση των συρμών.

Το συγκεκριμένο έργο είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020, με την αρχική σύμβαση να υπογράφεται στις 26 Δεκεμβρίου του 2016, με αρχικό προϋπολογισμό 65,87 εκατ. ευρώ.

Το ότι επρόκειτο όμως για ένα έργο που αφορούσε την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών δεν εμπόδισε, από το 2016 μέχρι και το 2022, να έχουμε συνολικά 5 τροποποιήσεις που κατέληξαν να καθυστερήσουν την ολοκλήρωση του αλλά και να φθάσουν τον προϋπολογισμό του στα 87,3 εκατ. ευρώ.

Άξιζαν οι ζωές τόσων ανθρώπων αυτά τα ποσά και κυρίως αυτή την ανεύθυνη και εγκληματική διαχείριση;

Την απάντηση όλοι τη γνωρίζουμε και κυρίως τη γνωρίζουν οι μανάδες που μαυροφορέθηκαν και δεν θα μπορέσουν ξανά να πουν στα βλαστάρια τους: «Πάρε με όταν φθάσεις»

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon