cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Τελικά είμαστε μια «ωραία ατμόσφαιρα» δεν πλήττουμε καθόλου σε αυτή τη χώρα

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες δε πλήττουμε καθόλου, η πτώση από τα σύννεφα έχει γίνει καθημερινότητα μας…

Τελικά είμαστε μια «ωραία ατμόσφαιρα» δεν πλήττουμε καθόλου σε αυτή τη χώρα

Υποκλοπές, μέτρα ημίμετρα, καλάθια του νοικοκυριού, και πάλι υποκλοπές και κερασάκι στην τούρτα ο πόλεμος που άνοιξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός με το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή ένα πέναλτι, και αιτία που, απ’ ότι καταλάβαμε, αν βγει στο φως σε όλη της τη διάσταση θα μας κάνει να πέσουμε και από πλανήτες, όχι μόνο από τα σύννεφα.

Γιατί αυτά που ακούσαμε, μόνο ως αιχμές, από το στόμα των κυρίων Μαρινάκη και Βρέντζου το βράδυ της Κυριακής η αλήθεια είναι πως ένα σοκ μας το προκάλεσαν.

Όχι ότι δεν υποψιαζόμαστε τι συμβαίνει πίσω από τα γήπεδα αλλά να είναι κάπως βαρύ να ακούς, δημόσια, καταγγελίες πως στην κυβέρνηση «για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Δημητριαδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του».

Ναι είναι ο ίδιος Δημητριάδης, μέχρι πρόσφατα  Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, το «δεξί» χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, η «ψυχή» του Μεγάρου Μαξίμου, κι αυτός που υποχρεώθηκε σε παραίτηση εξαιτίας του σκανδάλου με τις υποκλοπές στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη, κι όχι μόνο.

Ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές και το μόνο που μπορούμε να πούμε για την ώρα είναι:

Που είσαι Ντίνο Ηλιόπουλε με τη φοβερή σου ατάκα «Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».

Τοξική ατμόσφαιρα βέβαια και με πολλά bar (μονάδα μέτρησης της πίεσης)

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon