cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Την κάνουν από το ΠΑΣΟΚ με κριτική στον Ανδρουλάκη

Ένας – ένας φαίνεται να την κάνουν από το ΠΑΣΟΚ ασκώντας σκληρή κριτική στον Ανδρουλάκη για τις ασάφειες του αναφορικά με τις συνεργασίες μετά τις κάλπες

Την κάνουν από το ΠΑΣΟΚ με κριτική στον Ανδρουλάκη

Αυτή την φορά μαθαίνουμε πως αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ ο Παντελής Περιβολάρης, εργαζόμενος στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος στην Καστοριά. Φεύγοντας από τα… “ψηφοδέλτια” αλλά και από το γραφείο Τύπου του κόμματος άφησε αιχμές για τις επερχόμενες απολύσεις στο κόμμα αλλά και για την θολή γραμμή σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Εντάξει, η αποχώρηση του δεν θα είχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον μάλλον αν δεν είχαν προηγηθεί αρκετές άλλες ακόμα, τις οποίες μάλιστα η Χαριλάου Τρικούπη προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά επικοινωνιακά. Επιπλέον, η τελευταία αυτή αποχώρηση έρχεται να προστεθεί και στην κακή δημοσκοπική εικόνα που φαίνεται να παρουσιάζει το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη το τελευταία διάστημα.

Και δεν είναι μόνο η αποχώρηση ως αποχώρηση που έχει το ενδιαφέρον της αλλά και οι ιδιαίτερα σκληρές αιχμές προς την ηγεσία του κόμματος που βλέπουν πλέον ανοικτά και το φως της δημοσιότητας.

Μέχρι τώρα όλη αυτή η γκρίνια έμενε στις ιδιωτικές κουβέντες των στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Αλλά μετά τα τελευταία δημοσκοπικά μαντάτα, που ήρθαν να προστεθούν στις τελευταίες αποχωρήσεις αλλά και την λάθος επικοινωνιακή διαχείριση στο θέμα της Καϊλή, η γκρίνια αυτή και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Πασόκων βγαίνει προς τα έξω ανοικτά.

Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχουν και οι αιχμές που άφησε πίσω του ο Παντελής Περιβολάρης. Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή παραίτησης του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η ηγεσία διέψευσε με τον πλέον τραγικό τρόπο, τις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών, αναφερόμενος σε θολό ιδεολογικοπολιτικό στίγμα που συνεχίζει να κυριαρχεί και να απογοητεύει τους προοδευτικούς πολίτες. Ενώ κάνει λόγο και για συνεχόμενα λάθη, ατολμία, στασιμότητα, εσωστρέφεια, αυτοαναφορικότητα και τακτικισμό.

Και αυτές οι αιχμές επιβεβαιώνουν βέβαια και τις εκτιμήσεις για τους λόγους που το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη παρουσιάζει αυτή την δημοσκοπική πτώση τελευταία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon