cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Ζωή και κότα θα περάσουμε με το Market Pass

Μας επιστρέφουν, προεκλογικά ασφαλώς, πίσω ένα απειροελάχιστο ποσό από το μεγάλο ποσό που εισπράττουν από το εξωφρενικό ΦΠΑ των αγαθών και τι πρέπει να πούμε και ευχαριστώ;

Ζωή και κότα θα περάσουμε με το Market Pass

Υποθέτουμε θα σπεύσατε όλοι να κάνετε αίτηση για το περίφημο Market Pass που υπόσχεται ενίσχυση στο 10% του μηνιαίου ύψους αγορών του κάθε νοικοκυριού.

Βλέπετε είναι «πολλά» τα λεφτά και δίνουν μια πραγματική «ανάσα» στους δεινοπαθούντες από την ακρίβεια καταναλωτές.

Βέβαια μια απορία την έχουμε, πως υπολογίζεται από την Κυβέρνηση αυτό το 10% όταν σχεδόν σε όλα τα βασικά είδη που χρειάζεται ένα σπίτι για να περάσει κουτσά στραβά οι ανατιμήσεις ξεκινούν από το 30% και φθάνουν μέχρι και σε διπλασιασμό τιμής;

Δίνουν, λέει, ως ενίσχυση από 22 ευρώ ανά μήνα για μονομελή νοικοκυριά, ποσό που προσαυξάνεται κατά 10 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού. Μετά σου έχουν κι ένα κόφτη αν δεν έχεις ηλεκτρονικό πορτοφόλι και θέλεις τα χρήματα να περάσουν στην τράπεζα κι έτσι στο τέλος λαμβάνεις το τίποτα και πρέπει να είσαι και ευχαριστημένος.

Κι επειδή καλό είναι εκτός από δεινοπαθούντες καταναλωτές να είμαστε πρώτα απ όλα και σκεπτόμενοι πρέπει να θυμόμαστε πως στην πραγματικότητα η Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή δεν μας προσφέρει καμία ενίσχυση για τις αγορές μας.

Απλά μας επιστρέφει ένα απειροελάχιστο ποσό από το μεγάλο ποσό που εισπράττει η ίδια από τον εξωφρενικό ΦΠΑ των αγαθών.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon