cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Θέλουμε και τουρισμό τρομάρα μας…

Λάκισαν φέτος οι τουρίστες και οι τουριστικοί επιχειρηματίες γκρινιάζουν αφού ακόμα κι εκείνοι που έρχονται δεν αφήνουν χρήμα. Τους “χτυπάμε” στα αυτιά γιατί να μας επιλέξουν;

Θέλουμε και τουρισμό τρομάρα μας…

Θέλουμε και τουρισμό τρομάρα μας αλλά με τιμές στα ύψη.

Γι αυτό «λάκισαν» φέτος οι τουρίστες και οι τουριστικοί επιχειρηματίες γκρινιάζουν αφού ακόμα κι εκείνοι που έρχονται δεν αφήνουν χρήμα.

Τους “χτυπάμε” στα αυτιά γιατί να μας επιλέξουν;

Και πώς να αφήσουν όταν θέλουν για 4 διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη 600 ευρώ, στην Πάρο 335 ευρώ, στη Ρόδο 663 ευρώ, στη Χίο 495 ευρώ, στη Λήμνο 480 ευρώ, στη Λέσβο 425 ευρώ και στην Ικαρία 505 ευρώ; Την ίδια ώρα δύο διανυκτερεύσεις στη Σάμο κοστίζουν 495 ευρώ και τρεις στη Σκύρο 355 ευρώ.

Αν όμως επιλέξεις εξωτερικό οι 4 διανυκτερεύσεις στο Λονδίνο κοστίζουν 390 ευρώ, στο Παρίσι 550 ευρώ, στη Λισαβόνα 490 ευρώ, οι τρεις διανυκτερεύσεις στη Βενετία έχουν κόστος 310 ευρώ, στο Άμστερνταμ 670 ευρώ και στη Λάρνακα 220 ευρώ.

Βλέπουν λοιπόν τις τιμές μας οι ξένοι, βλέπουν φωτιές παντού, βλέπουν καύσωνες και επιλέγουν άλλους προορισμούς ή έρχονται εδώ και πέρα από τα ποσά που πληρώνουν για τα καταλύματα τους κάνουν έξοδα μηδέν για φαγητό, ποτό και άλλες υπηρεσίες εκτός του χώρου διαμονής τους.

Οι εποχές που ξέραμε έχουν περάσει. Τώρα οι επιλογές είναι πολλές και η οικονομική κρίση που μαστίζει όλο τον κόσμο, ακόμα και την κραταιά Γερμανία, που ήταν πάντα βασικός τροφοδότης της Κρήτης σε τουρισμό, θέτει ως βασικό κριτήριο επιλογής του τόπου διακοπών το πόσα θα ξοδέψει κανείς.

Ας το δουν λοιπόν αυτό από τη νέα τουριστική περίοδο όλοι, και κυρίως αυτοί που μας κυβερνούν, κι ας λάβουν τα μέτρα τους, αν δεν θέλουν μετά τον αγροτικό τομέα να σβήσει και ο τουρισμός στην Ελλάδα και να μείνει η χώρα χωρίς εισοδήματα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon