cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Και τώρα κάνει την… πάπια ο Έλον Μασκ

Παρά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έκανε για το αν οι χρήστες θέλουν να μείνει ή όχι τώρα το αφεντικό του Twitter… ποιεί την νήσσαν

Και τώρα κάνει την… πάπια ο Έλον Μασκ

«Ενδιαφέρουσα» ήταν η απάντηση του Έλον Μασκ, σε σχόλιο χρήστη του twitter, για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ο ίδιος προκάλεσε, καλώντας τους χρήστες του Twitter να ψηφίσουν αν θέλουν να παραιτηθεί από την ηγεσία της πλατφόρμας, δεσμευόμενος να τηρήσει την απόφαση.

Το -βολικό για τον διεσεκατομμυριούχο- σχόλιο του χρήστη υπονοούσε ότι μπορεί το αποτέλεσμα να χειραγωγήθηκε από bots

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια χρήστες – το 57,5% όσων ψήφισαν- τάχθηκαν υπέρ της παραίτησης του Μασκ.

Twitter: Οι χρήστες δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον Ίλον Μασκ

Ο μεγιστάνας έκανε δημοσκόπηση για το μέλλον του στο τιμόνι της εταιρείας…

Και τώρα κάνει την… πάπια ο Έλον Μασκ

Μία ημέρα μετά, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι στις ψηφοφορίες για σημαντικές αποφάσεις θα λαμβάνουν μέρος πλέον μόνο οι επαληθευμένοι λογαριασμοί, οι συνδρομητές δηλαδή του Twitter Blue που πληρώνουν,

Απαντώντας σε μέλος του Blue που έχει το nick name Unfiltered Boss, ο Μασκ συμφώνησε με την πρόταση ότι μόνο οι συνδρομητές θα πρέπει να έχουν φωνή στις στρατηγικές επιλογές της εταιρείας λέγοντας ότι «θα προχωρήσει σε αυτήν την αλλαγή

Η «θεατρινίστικη» – όπως την αποκαλεί το Bloomberg πρόταση του Μασκ δεν προσδιόριζε εναλλακτικό ηγέτη ενώ έφτασε στο σημείο να πει ότι «ακόμη κι αν κάποιος ήταν ικανός να κάνει τη δουλειά στην πραγματικότητα δεν θα την ήθελε»

Ο δισεκατομμυριούχος CEO έχει δηλώσει ότι το Twitter κινδυνεύει με χρεοκοπία και καθιέρωσε ένα “σκληροπυρηνικό” εργασιακό περιβάλλον για τους εναπομείναντες εργαζόμενους μετά από δραστική μείωση του προσωπικού.

Σε λιγότερο από δύο μήνες στο τιμόνι, έχει καταφέρει να τρομάξει τους διαφημιστές, και έχει αποξενώσει τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Twitter.

Αφού έχασε την αρχική ψηφοφορία, ο Μασκ, ο οποίος είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος της Tesla Inc. έκανε retweet διαφημιστικό υλικό για την αυτοκινητοβιομηχανία και για την υπηρεσία Blue for Business του Twitter. Απάντησε επίσης σε ένα άρθρο σχετικά με την κριτική της ανταγωνίστριας Toyota Motor Corp. για τα ηλεκτρικά οχήματα με ένα απλό “Ουάου”.

Η μετοχή της Tesla, μακράν η πιο ακριβή επένδυσή του έχει πέσει κατακόρυφα μετά την εξαγορά του Twitter και οι επικριτές έχουν υποστηρίξει ότι ξοδεύει πολύ χρόνο στην εταιρεία κοινωνικών μέσων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon