cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Σταθερός ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Κρήτη

Στα ίδια περίπου επίπεδα με την προηγούμενη βδομάδα, παρέμεινε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοινώθηκαν στην Κρήτη. Αυξήσεις καταγράφηκαν στο ιικό φορτίο των αστικών λυμάτων των πόλεων, εκτός από τον Άγιο Νικόλαο…

Σταθερός ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Κρήτη

Σε σταθερά επίπεδα, με οριακή μείωση, παρέμεινε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού, που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την Κρήτη την τελευταία βδομάδα.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, στην Κρήτη το διάστημα 12 έως και τις 18 Δεκεμβρίoυ, επιβεβαιώθηκαν 2.355 νέα κρούσματα, με το Ηράκλειο να καταγράφει λίγο πάνω από 1.000τ, ενώ τα Χανιά καταγράφουν αύξηση για μία ακόμη βδομάδα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την κατανομή των κρουσμάτων, 1.151 εντοπίστηκαν στην ΠΕ Ηρακλείου, 695 στην ΠΕ Χανίων, 285 στην ΠΕ Ρεθύμνου και τέλος, 224 στην ΠΕ Λασιθίου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων για την επιδημιολογική επιτήρηση του ιού SARS-CoV-2 σε αστικά λύματα, με τις πόλεις του νησιού να καταγράφουν αυξομειώσεις.

Συγκεκριμένα, το Ηράκλειο κατέγραψε οριακή αύξηση 4%, ενώ ο Άγιος Νικόλαος μείωση 77%. Απο την άλλη πλευρά, τα Χανιά κατέγραψαν αύξηση που φτάνει το111%.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon