cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Η δικαίωση του Γιάννη

Μεγάλη προσωπική δικαίωση για τον Ηρακλειώτη προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, η κατάκτηση του τίτλου στο Νότιο όμιλο της Σούπερ Λίγκ 2, με τον Λεβαδειακό…

Η δικαίωση του Γιάννη

Μετά το περσινό «θαύμα» του Εργοτέλη, ο οποίος έφτασε (αλλά δεν τον άφησαν) μια ανάσα απο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 1, ο ίδιος κάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρωταθλητισμό, παρουσιάζοντας την καλύτερη κατα γενική ομολογία ομάδα, στον όμιλο, η οποία είχε την πληρότητα και την ποιότητα, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και τερμάτισε εύκολα στην πρώτη θέση.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης, δικαίωσε τους ανθρώπους του Λεβαδειακού, για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, το καλοκαίρι, ώστε να χτίσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει την επιστροφή της, στην μεγάλη κατηγορία.

Πλέον, σκέφτεται, το μπαράζ ανόδου με τη Βέροια, για μια θέση στην Σούπερ Λίγκ, όπου θα τεθεί αντίπαλος με τον αδελφικό του φίλο και προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη με τον οποίο συνεργάστηκε σε ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό.

Θα είναι μια δύσκολη στιγμή και για τους δυο, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο.

Ο νικητής θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία και ο χαμένος θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία σε δεύτερο μπαράζ με τον Απόλλωνα ή τη Λαμία (προτελευταίος της Σούπερ Λίγκ 1) για μια θέση στα σαλόνια.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon