cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Κλίμα συγκίνησης στο πρώτο παιχνίδι του Εργοτέλη στο τοπικό, μετά απο 46 χρόνια!

Ο Εργοτέλης κέρδισε τη Βόνη με 1-0 στο πρώτο του παιχνίδι στην Α1 ΕΠΣΗ, παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες, του θρυλικού Μαρτινέγκο…

Κλίμα συγκίνησης στο πρώτο παιχνίδι του Εργοτέλη στο τοπικό, μετά απο 46 χρόνια!

Ξεκίνησε η νέα εποχή του Εργοτέλη, o οποίος αγωνίζεται μετά απο 46 χρόνια , στο τοπικό πρωτάθλημα, μετά την αποχώρηση του, απο τις Εθνικές κατηγορίες.

Στο πρώτο του παιχνίδι, για την Α1 ΕΠΣΗ, κέρδισε τη Βόνη με 1-0, με τον Κατσαβούνη στο 25′ να χρίζεται σκόρερ της αναμέτρησης.

Ο Εργοτέλης χρησιμοποίησε παίκτες που προέρχονται αποκλειστικά απο τα τμήματα υποδομής του.

Προπονητής, σε αυτή τη νέα εποχή του Εργοτέλη, έχει αναλάβει ο Γιώργος Βλατάς.

Στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας, στο ιστορικό Μαρτινέγκο, το οποίο χρησιμοποιεί πλέον σαν έδρα, ο κόσμος ήταν αρκετός για να δώσει κουράγιο σε παίκτες και διοίκηση, στο νέο αυτό ξεκίνημα, που επιχειρείται στο σύλλογο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Γιώργος Βλατάς): Χαλκιαδάκης, Μαυροειδής (58’ λ.τ Περσκεφά), Τβαούρι (66’ Μερκουλίδης), Τσέρος, Χότζα, Ντάγια, Κατσαβούνης (66’ Σαμπροβαλάκης), Πάπα, Σκούρα, Κουτάντος, Σφακιανάκης (71’ Σπανάκης)

Βόνη (Απόστολος Παπακώστας): Δροσατάκης, Γελαδάς, Μυρωδιάς, Κουκάκης, Παπακώστας, Καλαϊτζάκης (46’ Τσουγκράνης), Ζερβάκης, Βλάχος (25’ Παπαγγελής), Σωμαράκης, Σταυρακάκης

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon