cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Το Come Back του ΟΦΗ

Το μαγικό ραβδί του Νταμπράουσκας, μετέτρεψε τον ΟΦΗ από ομάδα της σειράς, σε μια ομάδα που αρνείται να χάσει…

Το Come Back του ΟΦΗ

Το Come Back του ΟΦΗ συνεχίζεται

Η ομάδα που πριν από 2,5 μήνες ήταν ουραγός στην βαθμολογία, βολόδερνε σαν ακυβέρνητο καράβι εντός και εκτός έδρας και έδειχνε ότι θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό, σήμερα έχει μεταμορφωθεί πλήρως από τον “μάγο” Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός λες και είχε “μαγικό ραβδί” έχει καταφέρει με τους ίδιους παίκτες, που ο ΟΦΗ έμοιαζε να είναι ανυπόληπτος αγωνιστικά, να έχει κερδίσει ξανά τον σεβασμό, αλλά και το φόβο των αντιπάλων!

Οι αριθμοί τα λένε όλα.

Με τη νίκη επί του Αστέρα με 1-0, ο ΟΦΗ έμεινε αήττητος για 5ο σερί παιχνίδι, ενώ έχει α δεχθεί γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια!

Ο ΟΦΗ στα χέρια του Νταμπράουσκας, έχει ξαναγίνει κανονική ομάδα, με πλάνο, τακτική στο γήπεδο, αλλά και αποτελέσματα.

Όταν μάλιστα μπούν στην ομάδα οι νέες μεταγραφές που έχουν έρθει (Μοσκέρα, Μπακιτς και ένας φορ), τότε τα “εργαλεία” του προπονητή, θα είναι σαφώς περισσότερα.

Πάντως ο ΟΦΗ με τους 19 βαθμούς, λέει αντίο στις …κάτω θέσεις, καθώς είναι στο +8 από την ζώνη υποβιβασμού και την προτελευταία Λαμία και στο +11 από τον ουραγό Ιωνικό.

Το έχουμε ξαναγράψει. Ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας, δεν είναι ομάδα που πρέπει να παλεύει για να σωθεί. Είναι ομάδα με πιο ψηλό ταβάνι.

Το που μπορεί να φτάσει ακριβώς θα το δούμε στη συνέχεια.

Για την ώρα ο ΟΦΗ και ο κόσμος του, απολαμβάνουν τις καλύτερες τους μέρες στην φετινή σεζόν και με όπλο την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που έχουν χτίσει πάνε παρακάτω.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon