cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Ούτε πρωταγωνιστές του Dan Brown να ήμασταν με τόσα κακά που μας βρίσκουν

Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε σκάει μύτη η ευλογιά των πιθήκων και τώρα βγαίνουν από το χρονοντούλαπο η σύφιλη και η λέπρα. Μόνο για χολέρα δεν έχουμε ακούσει…

Ούτε πρωταγωνιστές του Dan Brown να ήμασταν με τόσα κακά που μας βρίσκουν

Θα περίμενε κανείς πως με την εξέλιξη που υπάρχει στην επιστήμη και ειδικότερα στην ιατρική όχι μόνο θα βρίσκαμε τρόπους να θεραπεύσουμε και να αφανίσουμε παλιές νόσους αλλά θα αποτρέπαμε και την εμφάνιση νέων.

Αντί αυτού όμως εδώ και δυο χρόνια, δεν ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε, λες κι είμαστε πρωταγωνιστές σε βιβλίο του Dan Brown.

Εμφανίστηκε μια νέα πανδημία αυτή του κορωνοϊού, εκεί που είχαμε ξεχάσει τη λέξη πανδημία.

Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε σκάει μύτη η ευλογιά των πιθήκων και τώρα βγαίνουν από το χρονοντούλαπο η σύφιλη και η λέπρα.

Μόνο για χολέρα δεν έχουμε ακούσει, στην Ευρώπη, αλλά έτσι που το πάει δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη, εξάλλου κρούσματα της και μάλιστα μπόλικα καταγράφουν χώρες της Αφρικής.

Το θέμα είναι πως δυστυχώς όλα αυτά τα κακά μας βρίσκουν απροετοίμαστους στο δυτικό κόσμο και πλέον κατατρομαγμένους σε σημείο να κινδυνεύουμε να χάσουμε την κοινωνικότητα μας από φόβο μην κολλήσουμε κάτι.

Αφήστε που με την ευλογιά των πιθήκων κάτι πήγαν να ψελλίσουν και για κόψιμο των σεξουαλικών επαφών…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon