cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Τι γίνεται με τις «προεκλογικές ετοιμασίες» στο Μαλεβίζι;

Προσπάθειες να βρεθεί αντίπαλο δέος απέναντι στο σημερινό δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα και το συνδυασμό του «Το Μαλεβίζι Μπορεί» γίνονται το τελευταίο διάστημα…

Τι γίνεται με τις «προεκλογικές ετοιμασίες» στο Μαλεβίζι;

Παρότι το έργο που έχει να επιδείξει ο σημερινός δήμαρχος στο κομμάτι της καθημερινότητας είναι πενιχρό και τα παράπονα είναι πολλά σε όλη την έκταση του Δήμου η παράταξη του παραμένει συμπαγής και με προοπτική νίκης.

Η παράταξη της μείζονος Αντιπολίτευσης των «Νέων Δρόμων» μετά την αποχώρηση του επί σειρά ετών επικεφαλής της και δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη έχασε την ταυτότητα και τη δυναμική της και όλα αυτά τα χρόνια που προηγήθηκαν αδυνατούσε να παίξει το ρόλο που της αναλογούσε.

Έτσι δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί όρθια ξανά στον στίβο των εκλογών.

Όμως ακούμε πως διάφορα στελέχη της δημοτικής αντιπολίτευσης κάνουν τις επαφές τους αναζητώντας το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί για να μην μείνουν εκτός εκλογικής μάχης.

Από την άλλη ο επιχειρηματίας Γιώργος Φασουλάκης μπήκε δυναμικά στο προσκήνιο και κάνει τις κινήσεις του για να ετοιμάσει συνδυασμό που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει μια θετική πορεία εκμεταλλευόμενος τη δυσαρέσκεια που υπάρχει, ειδικά στα χωριά του Μαλεβιζίου, για την ανυπαρξία έργων από πλευράς Μποκέα.

Παρουσία στις εκλογές σίγουρα πάντως θα έχει ο Μιχάλης Χουστουλάκης της «Λαϊκή Συσπείρωσης», η αριστερή φωνή στο Δήμο Μαλεβιζίου και η πλέον σταθερή στις απόψεις και την πολιτική της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon