cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Είναι ο αριθμός των αιτήσεων market pass για πανηγυρισμούς;

Το να συνωστίζεται τόσος κόσμος για μια αίτηση που θα του δώσει 22 ευρώ, αν είναι τυχερός κι έχει το κινητό του NFC, δεν είναι εικόνα για πανηγυρισμούς…

Είναι ο αριθμός των αιτήσεων market pass για πανηγυρισμούς;

Η εικόνα της οικονομικής εξαθλίωσης των ελληνικών νοικοκυριών αποτυπώνεται ανάγλυφα στον αριθμό των αιτήσεων που υποβάλλονται αυτές τις ημέρες για δελτίο τροφίμων, γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα το market pass, ότι ονομασία κι αν του δώσει η Κυβέρνηση.

Το να συνωστίζεται τόσος κόσμος για μια αίτηση που θα του δώσει 22 ευρώ, αν είναι τυχερός κι έχει το κινητό του NFC, ή λιγότερα αν χρειαστεί να τα πάρει μέσω τράπεζας, δεν είναι εικόνα για πανηγυρισμούς.

Το έχουμε γράψει ξανά και θα επιμείνουμε σε αυτό, το έργο μιας Κυβέρνησης κρίνεται από το επίπεδο ζωής των πολιτών και η παρούσα στον τομέα αυτό έχει φέρει τους Έλληνες πολλές δεκαετίες πίσω, σε δύσκολες εποχές.

Όταν έχεις την επιλογή για καλύτερα αμειβόμενες και περισσότερες θέσεις εργασίας που από μόνες τους θα διασφαλίσουν καλύτερο επίπεδο ζωής, όταν έχεις την επιλογή να βάλεις φρένο στην αισχροκέρδεια των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος και των εταιρειών πετρελαιοειδών, να μειώσεις έστω για λίγους μήνες το ΦΠΑ σε βασικά είδη για να πάρουν ανάσα τα νοικοκυριά και δεν το κάνεις, αλλά επιλέγεις να πετάς ψίχουλα μέσω επιδομάτων, τότε έχεις αποτύχει.

Κι όχι μόνο έχεις αποτύχει αλλά δείχνεις κιόλας πως πρόθεση σου είναι να κρατάς τους πολίτες ομήρους για να μην φύγουν από το «μαντρί» και με ελεύθερη βούληση δεν σε επιλέξουν.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon