cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Αντίπαλος της είναι μόνο ο κακός της εαυτός

Ο αντίπαλος και μεγάλος εχθρός της ΝΔ είναι ο κακός της εαυτός κι όλα εκείνα τα στελέχη και οι πολιτικές της που κατέρριψαν τη θεωρία περί επιτελικού κράτους και «Αρίστων»…

Αντίπαλος της είναι μόνο ο κακός της εαυτός

Κακώς στη ΝΔ βλέπουν, προεκλογικά το ΣΥΡΙΖΑ ως το μεγάλο αντίπαλο τους και προσπαθούν να τον πολεμήσουν επικαλούμενοι τα πεπραγμένα του στα μόλις 4 χρόνια που κυβέρνησε.

Ο αντίπαλος και μεγάλος εχθρός της ΝΔ είναι ο κακός της εαυτός κι όλα εκείνα τα στελέχη και οι πολιτικές της που κατέρριψαν τη θεωρία περί επιτελικού κράτους και «Αρίστων».

Όλοι εκείνοι που βρήκαν ευκαιρία να αρπάξουν και να λεηλατήσουν περιουσίες εκμεταλλευόμενοι κόκκινα δάνεια φτωχών ανθρώπων, εκείνοι που βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω σε αθώες ψυχές, εκείνοι που με αμέτρητες απευθείας αναθέσεις ζημίωσαν τα κρατικά ταμεία, εκείνοι που δεν σεβάστηκαν συνεργάτες και αντιπάλους κι «έστησαν αυτί» παρακολουθώντας τους, δηλώνοντας μετά πως δεν ήξεραν τίποτα.

Αντίπαλος της ΝΔ είναι οι δειλές και προβληματικές αποφάσεις που πήρε για να πατάξει την ακρίβεια, τα χειροκροτήματα που δεν μεταφράστηκαν σε στήριξη των νοσοκομείων με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε από τον κορωνοϊό χιλιάδες νεκρούς.

Αντίπαλος της είναι ακόμα εκείνα τα στελέχη που μας κουνούσαν το δάκτυλο για να μην μιλάμε για μη ασφαλείς σιδηροδρόμους και έγιναν αιτία να θρηνούν 57 οικογένειες τα παιδιά τους.

Ας κάνει λοιπόν την αυτοκριτική της κι αν δει πως η ζυγαριά δε γέρνει σε βάρος της ας μας μιλήσει για τους άλλους, τους «φανταστικούς» της αντιπάλους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon