cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ευκαιρία… για το Δημόσιο τα Τέμπη

Από τον Άδωνη τα έχουμε ακούσει όλα και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με την κυνική αναφορά του ότι τα Τέμπη θα είναι… ευκαιρία για το Δημόσιο. Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγε παλιότερα και για το Μάτι…

Ευκαιρία… για το Δημόσιο τα Τέμπη

Ο Υπουργός Ανάπτυξης πριν λίγες ημέρες τόλμησε χωρίς ντροπή και με απόλυτη κυνικότητα να βάλει τη λέξη “ευκαιρία” στην ίδια πρόταση με το δυστύχημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο στοιχίζοντας τη ζωή 57 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και πολλών νέων παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στην ΕΡΤ, αφού απέφυγε να ξεκαθαρίσει ποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας “φωτογράφιζε” στην πρόσφατη δήλωσή όπου έκανε λόγο για δημοφιλείς υπουργούς που “δεν βάζουν πλάτη” στην κυβέρνηση λέγοντας ότι “δεν χρειάζεται να δώσουμε καμία συνέχεια σε αυτό το θέμα”, αναφέρθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, λέγοντας:

“Πιστεύω ότι το δυστύχημα αυτό δίνει την ευκαιρία και στην κυβέρνηση να χαράξει με μεγαλύτερη σαφήνεια διαχωριστικές γραμμές στην ελληνική κοινωνία και να θέσει το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. Γιατί έγινε το δυστύχημα; Έγινε για έναν βασικό λόγο. Γιατί εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος του δημοσίου. Είναι η ευκαιρία να τελειώνουμε με αυτό το κράτος”.

Θυμίζουμε επίσης ότι λίγες ημέρες νωρίτερα σε μια ακραία κυνική του παραδοχή είχε πει και το κορυφαίο πως ο Κώστας Καραμανλής δεν μπορούσε να μιλήσει για ζήτημα ασφαλείας στα τρένα, επειδή μετά κανείς δεν θα ταξίδευε με αυτά, σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια του να… δικαιολογήσει τον Κωστάκη του Αχιλλέως, βεβαίως – βεβαίως…

Εντάξει, μεταξύ μας δεν πέσαμε και από τα σύννεφα. Τέτοιος είναι, τέτοιες δηλώσεις κάνει. Εκτός από ακραία κυνικός, ο κύριος Υπουργός, έχει πάει και τα όρια της υποκρισίας και του θράσους σε άλλα επίπεδα.

Αρκεί μόνο να θυμηθούμε τι έλεγε μετά από μια άλλη τραγωδία, αυτή στο Μάτι. Αφήνουμε στην άκρη την χυδαία τυμβωρυχία στην οποία είχε δώσει ρεσιτάλ εκείνες τις ημέρες και θα πάμε σε μια δήλωσή του που όπως διαπιστώνουμε δεν έχει παίξει και πολύ στα ΜΜΕ. Το γιατί θα το καταλάβετε αμέσως.

Δείτε… και θαυμάστε το… μεγαλείο της ακραίας υποκρισίας του Άδωνη…

Αυτά έλεγαν λοιπόν, τότε, οι… βζηηην υπουργοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, πριν γίνουν υπουργοί βεβαίως – βεβαίως, γιατί τώρα η γλύκα της καρέκλας τους είναι μεγάλη, τόσο μεγάλη που μάλιστα τους επιτρέπει να αυτοεξεφτελίζονται με τέτοιο τρόπο.

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη… προεκλογικά πάτησε σε πτώματα για να ανέβει στην εξουσία και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να μετράμε νεκρούς.

Και όχι δεν είναι μόνο τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών. Είναι και οι χιλιάδες νεκροί από την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και συγκεκριμένα όσοι πέθαναν εκτός ΜΕΘ. Όπως και τότε ο κυρίως Μητσοτάκης γνώριζε, έτσι και τώρα…

Αλλά… ξέρω – ξέρω, Άγιο είχαμε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon