cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 20.05 2024

Ο Νίκος θέλει να κάνει ισχυρή αντιπολίτευση, αλλά…

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ νόμιζαν πως μπορούν να παίξουν «μπάλα» μόνοι τους χωρίς να στηρίζουν και να στηρίζονται από ΜΜΕ, αλλά…

Ο Νίκος θέλει να κάνει ισχυρή αντιπολίτευση, αλλά…

Πώς να είσαι ισχυρή αντιπολίτευση όταν το μιντιακό σύστημα έχει αλωθεί από τη ΝΔ;

«Όσο πιο δυνατό είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη τόσο μεγαλύτερη απειλή θα νιώθει η Νέα Δημοκρατία και θα έχει την επόμενη μέρα ο λαός ισχυρή σοβαρή αντιπολίτευση αλλά και μία ισχυρή κυβερνητική επιλογή για τις επόμενες εθνικές εκλογές» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Χανιά.

Και βέβαια αναρωτηθήκαμε τι εμποδίζει και σήμερα τον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ να κάνουν ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση αφού ως γνωστόν η αντιπολίτευση πάντα είναι αντιπολίτευση. Ότι ποσοστά και να έχει δεν μπορεί στη Βουλή να ανατρέψει αποφάσεις και μέτρα που προωθεί η πλειοψηφία.

Ο ρόλος της είναι συγκεκριμένος και εφόσον έχει τα κότσια μπορεί να τον παίξει κάλλιστα και με 10% και με ακόμα μικρότερα ποσοστά. Ο πολιτικός λόγος, τα ορθά επιχειρήματα και ο τρόπος που κινείται και λειτουργεί η αντιπολίτευση είναι το ζητούμενο κι εδώ σίγουρα ο κ. Ανδρουλάκης έχει μια μικρή δυσκολία…

Βασικά δυσκολία έχουν όλα τα κόμματα γιατί η επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ έχει αλώσει το μιντιακό σύστημα και δεν αφήνει περιθώρια στους άλλους να ξεδιπλώσουν τις θέσεις τους.

Υπάρχει ένας καθημερινός βομβαρδισμός προπαγάνδας και ωραιοποίησης καταστάσεων που δύσκολα τα άλλα κόμματα, ότι ποσοστά κι αν έχουν, μπορούν να υπερβούν.

Βλέπετε το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ αλλά στη συνέχεια και ο ΣΥΡΙΖΑ νόμιζαν πως μπορούν να παίξουν «μπάλα» μόνοι τους χωρίς να στηρίζουν και να στηρίζονται από ΜΜΕ.

Αυτό πλέον με την τακτική που ακολουθεί η ΝΔ (δώσε χρήμα να με προσκυνούν) το πληρώνουν ακριβά κι απ ότι καταλαβαίνουμε τελευταία έχουν αρχίσει να το συνειδητοποιούν για τα καλά…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon