cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Πρώτα του έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και μετά του έκανε και τον… Ανωγειανό

Ο Καραμανλής πρώτα πέρασε γενεές δεκατέσσερις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δείχνοντας του ποιος είναι το αφεντικό και μετά τα “γύρισε” με τρόπο… Ανωγειανό

Πρώτα του έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και μετά του έκανε και τον… Ανωγειανό

Στα Ανώγεια (χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε τους συμπαθέστατους Ανωγειανούς) συνηθίζεται πολλές φορές, άλλα να λέγονται, άλλα να γράφονται, άλλα να ακούγονται κι άλλα να εννοούνται. 

Λίγη από αυτή την … αίγλη μάλλον ζήλεψε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο οποίος και πέρασε γενεές δεκατέσσερις τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις δηλώσεις του για τις υποκλοπές, θέλοντας να δείξει με τον πιο γλαφυρό τρόπο, μέσα στην έδρα του Κυριάκου μάλιστα, ποιος είναι το αφεντικό.

Την επόμενη ημέρα βέβαια, το περιβάλλον Καραμανλή, με τρόπο … Ανωγειανό, τα γυρίζει και λέει πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα περισσότερο από αυτό που λέει συνολικά η Νέα Δημοκρατία. Ναι… εντάξει!

Ας πούμε ότι συμφωνούμε γιατί όντως το έκανε και μάλιστα με τρομερή πολιτική δεινότητα.

Βέβαια, όσοι ήθελαν να καταλάβουν, αντιλήφθηκαν πολύ εύκολα, πίσω από τις λέξεις, πως με αυτές τις πονηρές δηλώσεις, υποβάθμισε τον πρωθυπουργό, καυτηρίασε τη νοημοσύνη και τους χειρισμούς του, αλλά και την ίδια την πολιτική του ύπαρξη. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon