cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Την πανδημία την πληρώσαμε ακριβά

Η χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία θα πρέπει να έχουν την σύμφωνη γνώμη των ειδικών σχολιάζει η αντιπιλίτευση

Την πανδημία την πληρώσαμε ακριβά

«Την πανδημία την πληρώσαμε ακριβά, γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πιστεύει σε ένα ισχυρό ΕΣΥ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι θα πρέπει φυσικά η κοινωνία να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς ωστόσο θα πρέπει να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών και να μην πέσουμε στην παγίδα του κυβερνητικού αφηγήματος ότι η πανδημία τελείωσε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «κάνοντας ένα μίνι απολογισμό στην πανδημία τα πράγματα πήγαν πάρα πολύ άσχημα. Από την αρχή του χρόνου 7.500 συνάνθρωποί μας χάθηκαν λες και ήταν αόρατοι τόσο αυτοί όσο και οικογένειές τους. Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι ακόμα δύσκολη».

Σχολιάζοντας την άρση της επίδειξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι το μέτρο αυτό να εφαρμοστεί με την προϋπόθεση ότι έχει την «σύμφωνη γνώμη των ειδικών».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος συμπλήρωσε ότι η χρήση μάσκας θα πρέπει να διευκρινιστεί από τον Ιούνιο και μετά καθώς όπως είπε «ειδικά στα μέσα μαζικής μεταφοράς που έχουν πολυκοσμία, η οποία θα ενταθεί στην τουριστική περίοδο, ίσως πρέπει η μάσκα να παραμείνει».

Την πανδημία την πληρώσαμε ακριβά, γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πιστεύει σε ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας

εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon