cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Προχωρούν ή βούλιαξαν τα καταδυτικά πάρκα;

Πριν από χρόνια είχε ευδοκιμήσει η ιδέα για τη δημιουργία καταδυτικών πάρκων σε όλη την Κρήτη με στόχο την τουριστική ανάπτυξη. Η ιδέα από την πράξη απέχει όμως αρκετά…

Προχωρούν ή βούλιαξαν τα καταδυτικά πάρκα;
Καταδυτικό πάρκο στην Κρήτη

Πριν από χρόνια είχε ευδοκιμήσει η ιδέα για τη δημιουργία καταδυτικών πάρκων σε όλη την Κρήτη, με τους συναρμόδιους φορείς να συντάσσονται προς αυτή την κατεύθυνση θεωρώντας πως ο τουρισμός τέτοιας μορφής μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη.

Πριν από μερικές ημέρες ωστόσο, βρεθήκαμε σε μια συζήτηση για τα πάρκα της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, με εθελοντές, αλλά και κατοίκους περιοχών που είχαν συμβάλει στην προσπάθεια να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί με αυτά.

Το άκουσμα για «ξεμπλοκάρισμα» του πάρκου Αγίου Νικολάου, που επί χρόνια έμοιαζε με εγχείρημα – φάντασμα, τους κίνησε το ενδιαφέρον για το μέλλον της περιοχής τους.

Όπως οι ίδιοι τονίζουν, ενώ στην αρχή είχαν κάνει αρκετές προσπάθειες για να προχωρήσουν τα πάρκα, δεν έχουν δει καμία κίνηση και καμία ουσιαστική εξέλιξη. Άραγε τι γίνεται με τα καταδυτικά πάρκα; Προχωρούν ή… βούλιαξαν;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon