cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Συνεχίζεται το δούλεμα για το… «μικρό Ελληνικό»

Και να σου πάλι οι πληροφορίες, και να σου πάλι οι επίσημες δηλώσεις αλλά και οι… διαρροές, και να σου πάλι τα copy-paste δημοσιεύματα!!!

Συνεχίζεται το δούλεμα για το… «μικρό Ελληνικό»

Αυτή τη φορά μαθαίνουμε για «πυρετό» επαφών της εταιρίας που πήρε το φιλέτο στις Γούρνες (σ.σ. η Reds του Ομιλου Ελλάκτωρ) με άλλες εταιρίες σε Ευρώπη και ΗΠΑ ώστε να μας αποκαλυφθεί τελικά το φοβερό και τρομερό σχέδιο αξιοποίησης.

Την διενέργεια «επαφών» σε Ευρώπη και Αμερική με άλλους (προφανώς μεγαλύτερους) επενδυτές ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της REDS Χρήστος Παναγιωτόπουλος, από το βήμα του 1ου International Business and Hospitality Conference.

Μόνο που το ίδιο ακριβώς είχε ανακοινώσει ο κ. Παναγιωτόπουλος και από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών πριν από δύο μήνες.

Γενικά η φάση είναι «Επενδυτής, ψάχνει… επενδυτές».

Όπου ακούτε αυτό το σχήμα, ο νους σας να πηγαίνει στο κακό. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τη Μονή Τοπλού όπου η βρετανική επενδυτική εταιρία στην οποία παραχώρησε όλο το Κάβο Σίδερο ο ηγούμενος της Μονής Τοπλού ψάχνει εδώ και τέσσερα χρόνια άλλους επενδυτές για να μπουν στο έργο.

Στο χωριό μου αυτό το λένε «παιχνίδι Real Estate» και αποφέρει μπόλικο χρήμα ακόμα και αν δεν μπει ούτε μια πέτρα πάνω σε άλλη πέτρα.

  • Ας όψεται πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ (της Αριστεράς και της Οικολογίας) που και στις δύο περιπτώσεις έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για να μας έρθει (κατακέφαλα) η «ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon